Vanmiddag begint mijn vakantie. Daar kijk ik al een paar weken naar uit. Tegelijkertijd begon ik nog nooit zo ontspannen aan mijn vakantie. Waarom dat zo is?

Eigenlijk valt het laatste jaar alles op zijn plek bij mij. De liefde ving mij. Het zal jullie beslist zijn opgevallen πŸ˜‰

Ook met Hart voor verhalen vond ik nieuwe liefdes. Bij mijn kompanen Maaike en Eline. Wat een energie, creativiteit en ondernemerschap ervaren we samen. Ik ben er trots op dat we met zoveel vertrouwen aan ons gezamenlijke avontuur zijn begonnen. We onze talenten en vaardigheden zo goed weten in te zetten. En we de kracht van verhalen op onze eigen wijze weten uit te dragen. Onze Verhalen driedaagse was een fabelachtig eerste avontuur waardoor we zagen hoe goed we op elkaar aansluiten en we een geweldig team vormen.

Daardoor stroomt ook de liefde met steeds meer opdrachtgevers. Ze betrekken ons graag bij veranderingen die zij willen doorvoeren. We nemen daarbij altijd ons hart mee. Juist in deze roerige tijd merk ik hoe belangrijk dat is.

Daarom daag ik iedereen (ja, ook jij πŸ˜‰) graag uit om tijdens deze vakantieweken eens te overdenken hoe jij nog meer liefde legt in je werk en in de verbinding met collega’s, klanten, samenwerkingspartners, studenten of wie dan ook.

Dan lijkt het me geweldig om in september op social media en in de talkshows, kranten of andere media te horen en lezen hoe deze liefde doorwerkt in onze persoonlijke levens, de organisaties waar(voor) we werken. En: in de samenleving en economie als geheel.

Laat die golf van liefde maar komen 😍