Ons Team

Fridy

Founder & Directeur | Transformator | Visie Virtuoos

Als je groot durft te dromen en woorden kunt geven aan die dromen, is alles mogelijk. Zeker als je doet waar je goed in bent. Je doelstellingen koppelt aan je verhaal. Duidelijke mijlpalen slaat en je anderen op de juiste manier meeneemt en betrekt in jouw droom. Met het juiste verhaal, gekoppeld aan een duidelijke visie, missie en strategie lukt alles. Links om of rechts om. Daar ben ik van overtuigd.

Als Hart voor Verhalen kunnen we jou en jouw organisatie faciliteren in dit proces. Als strategisch communicatieadviseur en transformator heb ik veel ervaring met het begeleiden van creatieve sessies en veranderingsprocessen. Daarbij ligt onze focus op het bouwen, versterken en delen van jullie verhaal. Daaraan koppelen we uiteraard een doordachte strategie en praktisch plan. Juist doordat we het zo concreet maken, kunnen jullie onze input direct inzetten. Boter bij de vis dus!

Tijdens het proces vraag ik door, zodat we echt tot de kern komen. Bovendien daag ik jou en je collega’s uit om nog verder te denken. Daardoor komen jullie uit op onverwachte plekken en ontstaat er nieuwe energie en inspiratie om samen het verschil te maken. Zo brengen jullie mensen in beweging en realiseren jullie samen de verandering. Ik ben nu al trots!

Fridy Duterloo Hart voor Verhalen

Maaike

Lid van de community | Strategisch Communicatieadviseur | WoordenWizard

Woorden geven aan je dromen, dat is de sleutel tot succes. Dromen realiseren doe je namelijk nooit alleen. Je hebt vrienden, familie, collega’s of mensen uit je netwerk nodig. Als het je lukt om hen kort, krachtig en vol enthousiasme te vertellen over je dromen, dan gaan ze je helpen. Dat weet ik zeker.

Laten we als Hart voor Verhalen nu net heel goed zijn in het bouwen, versterken en delen van verhalen. Als communicatiespecialist weet ik precies de juiste woorden te vinden voor en met de mensen waarmee ik werk. Door mijn lichte allergie voor vakjargon en abstracte teksten zorg ik altijd voor begrijpelijke en duidelijke taal. Resultaat; een verhaal wat boeit en wat iedereen begrijpt.

Met alleen een goed verhaal ben je er nog niet. Het is belangrijk om na te denken over het moment en de manier waarop je het podium pakt. Door mijn 10+ jaar werkervaring als strategisch communicatieadviseur, weet ik hierbij bij te adviseren.

De praktische doener in mij zorgt ook altijd voor een vertaling op operationeel niveau. Zodat we concreet stappen maken en mensen in beweging krijgen. Een beweging die bijdraagt aan jouw droom!

Maaike Clemens Hart voor Verhalen

Eline

Lid van de community | Imagineer | Creatieve Denktank

Verhalen zijn de motor voor vernieuwing, daar geloof ik heilig in. Verhalen zijn ook sterke verbinders. Mensen die hun positieve verhalen delen steken elkaar aan. Er ontstaat empathie, kennis neemt toe en energie stroomt.

Laten we als Hart voor Verhalen nu net heel goed in zijn in het bouwen, versterken en delen van verhalen. We focussen daarbij op wat goed is. Als imagineer en creatieve denktank ben ik in staat om een verhaal tot leven te brengen binnen een organisatie. Om datgene waar jullie goed in zijn en hoe medewerkers het verschil maken, zichtbaar, tastbaar en concreet te maken. Zodat de organisatie groeit, het de mensen uitdaagt om in beweging te komen en een bijdrage te leveren. Ik schreef er zelfs mijn Master thesis over: het activeren van medewerkers bij organisatiebeleid door gebruik te maken van collectieve creativiteit.

In mijn dagelijks werk zet ik de door mij ontwikkelde methodiek Succestelling regelmatig in. Succestelling gaat over het herbeleven, ervaren en vieren van successen. Hierdoor worden mensen zich bewust van hun eigen kracht en bevestigd in de dingen die ze goed doen. Dat helpt in hun persoonlijke groei en tegelijkertijd zijn al die ervaringen samen een krachtig instrument richting de buitenwereld.

Eline van Loon Hart voor Verhalen