Zomerse ideeënboost

Daar kan geen vakantie tegenop!

De zomer is een perfecte tijd om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en ruimte te nemen om te reflecteren. Na te denken hoe het misschien beter, makkelijker, slimmer of gewoon anders kan. Omdat je de wereld om je heen ziet veranderen. Omdat je zelf verandert of je andere vragen krijgen. Er nieuwe uitdagingen op je pad komen na de zomer. Gewild of ongewild.

Dan is het tijd voor een afspraak met Fridy!

Wat ga je doen en wat levert je dat op?

Tijdens een sessie van 1,5 uur in de rustige omgeving van ons kantoor stelt Fridy de juiste vragen, vraagt door en nog eens door. Ze blijft nieuwsgierig naar jou en je vraagstuk. Tegelijkertijd onderzoekt ze met jou de bestaande visie en aanpak én nieuwe opties en ideeën. Misschien als opwarmertje voor een nieuw project waar je na de zomer mee start? Die nieuwe baan waar je nu toch werk van wilt maken of de volgende stap die wilt zetten als ondernemer? Jij bepaalt het onderwerp en tempo, Fridy is je klankbord en springplank tegelijk. 

Na afloop bepaal je zelf of Fridy het idee voor je op papier zet en of je haar verder wilt betrekken bij de uitvoering of realisatie. Alles kan en is goed.

Wedden dat je uitkomt op totaal onverwachte ideeën en denkrichtingen? En je er goede zin, nieuwe energie en inspiratie van krijgt? Daar kan geen vakantie tegenop;-)

Zomerse ideeënboost

 149,- 

Voel je welkom en stuur een e-mail naar fridy@hartvoorverhalen.

Wil je met een team of een paar collega’s komen?

Ook dat kan, dan maken we graag een op maat afspraak.